Shungite

Shungite is een uniek organisch mineraal dat voornamelijk bestaat uit koolstof. Ik ben sinds kort erg enthousiast over deze steen omdat ik daadwerkelijke resultaten van de werking van deze steen zelf ervaar en ook om me heen zie. Dit is een unieke steen die we in deze bijzondere tijden waarin we nu leven hard nodig hebben.

Het werd voor het eerst gevonden in de stad Shunga, KareliĆ« in Rusland (waar de naam van het mineraal van is afgeleid). Het is een zeer heilzame steen die talloze geneeskrachtige waarde heeft. 

De belangrijkste eigenschap van Shungite is wel dat het ons beschermd tegen EMF-straling van onze mobile apparaten. Denk hierbij zeker ook aan 5G wat men meer en meer aan het uitrollen is over Nederland.

Shungite kan ook water zuiveren. Doe een paar stenen Shungite in je fles water en het smaakt veel lekkerder waardoor je automatisch meer water gaat drinken. En dit is gunstig voor allerlei processen in je lichaam.

Shungite kan stress verminderen, verlichten van hoofdpijn, reinigen van de bloedsomloop, helpt bij vermoeidheid, het zuivert organen zoals de nieren en longen en het heeft een gunstige werking op de lever en de darmen. Daarnaast versterkt het je immuunsysteem.

De bijzondere energieƫn die dit mooie mineraal bezit, stellen het in staat om levende organismen te zuiveren, te beschermen, te verlichten, te ontspannen, in evenwicht te brengen, te herstellen en te genezen.

Deze steen wil ik graag meer bekendheid geven en daarom bied ik het in mijn webshop aan. Tevens is Shungite in allerlei vormen in mijn praktijk verkrijgbaar.